Голмайсторът на Пари Сен Жермен - Килиан Мбапе, се завърна към пълноценни тренировки наравно със своите съотборници в понеделник. Очакваше се нападателят да пропусне първия сблъсък от 1/8-финалите в Шампионската лига срещу Байерн Мюнхен, но френският национал беше видян да тренира с останалата част от отбора тази сутрин, което показва, че той може да изиграе известна роля в двубоя, който е във вторник.

Мбапе получи разтежение на подколянното сухожилие миналата седмица и не взе участие при загубата на парижани от Монако през уикенда.

16 снимки

В същото време Лионел Меси също се очаква да се върне в игра, след като се възстанови от „мускулна умора“. Той имаше проблем с подколянното сухожилие при загубата на Купата на Франция от Марсилия, който не му позволи да вземе участие в мача срещу „монегаските“.

Също толкова важно за парижани ще бъде завръщането на Марко Верати към тренировките, тъй като италианският полузащитник отсъстваше първо поради наказание, а след това в резултат на лека контузия, която също го остави извън състава за двубоя с отбора от Княжеството.