Старши треньорът на Пари Сен Жермен Лоран Блан сподели своите впечатления преди утрешния първи осминафинален мач от Шампионската лига по футбол с английския Челси.

"Утре ПСЖ трябва да наложи на Челси своята игра, каза Блан. Трудно е да се играе с Челси, да ги побеждаваш - още повече. През последните два сезона ние два пъти се срещахме с тях. Веднъж те ни елиминираха, а другия път ние ги елиминирахме. Това показва, че нивото на отборите е почти еднакво.

За да побеждаваш в плейофите който и да е съперник, трябва да показваш качествена игра. Именно на този стадий се случва най-интересното за клубовете, играчите и треньорите. Аз мога да разчитам на почти всички футболисти и техните мисли напълно са насочени към предстоящия мач".

Мачът Пари Сен Жермен - Челси е утре, вторник, на стадион "Парк де пренс" в Париж.

Полузащитникът на ПСЖ Марко Верати добави: "Последните резултати ни дават увереност и към този мач ние подхождаме на позитивна вълна, каза Верати. Дълго чакахме този двубой. Утрешният мач ще има огромно значение. Понятно е, че класирането за четвъртфиналите се решава след резултатите от два мача, но утрешният мач ще бъде изключително важен."

"Много е трудно да се победи в Шампионската лига, но мнозинството от нас играем рамо до рамо вече два-три сезона, ние прекрасно се познаваме, познаваме и треньора. Амбициите ни са сериозни, но сега сме изцяло съсредоточени на утрешния мач и не се замисляме за полуфинал или още нещо".