Ливърпул загуби по болезнен начин финала на Шампионската лига, но легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс не спести остри думи за играчите на мърсисайдци. По-скоро за Лорис Кариус и Мохамед Салах, които се разридаха на терена. 

Първият се разплака заради детинските грешки, които костваха успеха на тима му срещу Реал Мадрид. А вторият излезе от терена със сълзи на очи заради контузията. И според Скоулс, това съвсем доскоро би било недопустимо за един футболист. 

"Може би мога да разбера донякъде Кариус, който със сигурност е бил съкрушен заради грешките си. Но контузиите са част от играта. Ако се върнете само няколко години назад, ако някой се разревеше на терена, щеше да си изкара тонове подигравки, дори и нещо повече."

"Но сега играта е съвсем различна. Футболистите станаха чувствителни души, стават лесно раними и плачат на терена все по-често. Аз лично никога не съм ревал на терена, с какво ще ти помогне плачът?"

"Не играх на финала през 1999 г. в Барселона, защото бях наказан, но не плаках и тогава. Да, бях много разочарован, но не съм плакал. Последно ми се случи като бях на 11 години в някакъв загубен финал, но бях момче тогава", заяви Скоулс.