Старши треньорът на ПСЖ Маурисио Почетино не скри разочарованието си от домакинската загуба с 1:2 от Манчестър Сити (1:2) в полуфиналите на Шампионската лига. Той обаче джентълменски призна, че съперникът е бил по-силен през второто полувреме. 
„Изиграхме две коренно различни полувремена. През първото всичко беше наред, създадохме шансове и заслужихме да поведем. Но след почивката съперникът беше по-силен от нас. И двата им гола бяха случайни, но като цяло те създадоха повече положения от нас. 
 
Много сме разочаровани, че допуснахме две попадения. На полуфиналите това е трудно да се приеме, наистина боли. За нас беше трудно да се справим със Сити през второто полувреме. Те действаха по-агресивно и имахме затруднения с отнемането на топката.
 
Във футбола е нужно да вярвате. Ще отидем при тях след 6 дни и ще се опитаме да спечелим, да отбележим необходимия брой голове. Разбира се, има известен натиск, но във футбола е важно да се опитате да получите това, което искате", заяви Почетино след мача