Маурисио Почетино заяви, че Париж Сен Жермен все още не е станал отбор, а победата снощи с 3:2 срещу РБ Лайпциг в Шампионската лига е като напомняне, че отборът от Лига 1 все още не е намерил своята колективна игра.

"Радвам се, че победихме. За нас е чудесно, че сме начело в групата. Играхме добре в началните минути, но после стана трудно. Срещу нас беше отбор, който вкара три гола на Манчестър Сити. Лайпциг още веднъж показа, че е способен да създава положения", заяви Почетино.

"Когато губехме с 2:1, показахме характер, както правим през целия сезон. Знаем, че има неща, които трябва да се подобрят и с времето ще се подобряваме. Но мисля, че трябва да похвалим играчите, защото се справиха много добре", допълни Почетино.

"Има неща, които можем да подобрим, защото трябва да контролираме мача 90 минути, а за 20-25 минути загубихме този контрол", заяви полузащитникът Андер Ерера.

"Най-важното е, че спечелихме. Страдахме много. Трябва да страдате, нищо не ви се дава във футбола. Бяхме си казали преди мача, че няма да е лесно", добави капитанът Маркиньос.

ПСЖ, който ще гостува на РБ Лайпциг и Манчестър Сити в следващите кръгове, води в класирането в група "А" със 7 точки, една пред отбора на Пеп Гуардиола.