Тотнъм трябва да забрави победата си с 3:0 срещу Борусия Дортмунд в първия мач и да играе за победа отново срещу германския тим в реванша от осминафиналите на Шампионската лига. Това заяви мениджърът на "шпорите" Маурисио Почетино.

Тотнъм спечели първия мач на "Уембли", а утре предстои втората среща в Борусия. След първия двубой между двата тима Тотнъм обаче има две загуби и равенство, а Борусия - равенство, победа и загуба.

Въпреки победата в първия мач, Почетино каза, че иска отборът му да играе за победа, въпреки че е имал един ден по-малко да се подготви отколкото германците.

"Всички сме съгласни, че преди всичко трябва да победим утре. Ще бъде трудно, трябва да забравим първия мач, това трябва да бъде нашият подход", каза Почетино на днешната пресконференция.

"Мисля, че трябва да играем като винаги, да се опитаме да спечелим. Не можем да мислим за първия мач. Важно е да започнем играта на добро ниво и да бъдем агресивни. Това е от ключово значение", добави мениджърът на Тотнъм.

Почетино изрази недоволство, че Борусия е имала ден повече да се подготви за мача. Германският тим загуби от Аугсбург в Петък с 1:2, а Тотнъм завърши 1:1 у дома с Арсенал в събота. 

"Странно е за мен, че никой не е казал нищо за това. При първия мач беше същото. Невъзможно е, това е важен мач, защо един от отборите има 24 часа повече, за да се подготви", коментира Почетино./БТА.