Треньорът на ПСЖ Маурисио Почетино се надява, че домакинската форма на отбора му ще съответства на тази при гостуванията им, тъй като те имат аванс от 3:2 срещу Байерн Мюнхен преди реванша от четвъртфиналите в Шампионската лига на "Парк де Пренс".

"Съгласен съм, че се представяме по-добре далеч от дома. Това е нещо, което ще трябва да разгледаме в края на сезона, но да се надяваме нещата да започнат да се обръщат утре", заяви Почетино.

Аржентинският специалист коментира ситуацията около състоянието на футболистите му, като потвърди за евентуалното отсъствие на Маркиньос.

"Все още не знам дали Маркиньос ще играе. Ще видим как ще се чувства утре и може да е в състава, но не мисля, че ще успее да започне. Така че може би ще бъде на пейката. По принцип за Верати също ще бъде трудно да започне, докато утре ситуацията на Алесандро Флоренци ще бъде оценена. Вече беше трудно да задържим топката срещу Барселона, няма значение кой играе. Това е въпрос на колективно отношение. Играта на Барса е зад гърба ни, а мачът на Байерн е друга история. Ще има моменти, в които ще се борим и в тези моменти ще трябва да покажем солидарност и солидност", добави още той.