Футболистът на Лудогорец Игор Пластун говори преди предстоящия реванш с Мура в квалификациите за ШЛ и сподели очакванията си от срещата в сряда. 

"Щастлив съм, че се върнах в Лудогорец. Лудогорец е шампион вече 10 години и всяка година има свой собствен стил. Клубът винаги е имал амбиции и това е една от причините да се върна", призна Пластун. 

Лудогорец
20 снимки

"Всеки треньор има своята философия. Може би има разлика във вижданията им, но философията е една. Футболистите на Лудогорец, и тогава, и сега, са селектирани точно с такава цел - да държат топката и да установяват контрол над мача." 

"Не бяхме изненадани от Мура в първия мач. Знаехме, че ще държим повече топката, а те ще разчитат на контраатаки. Те това и показаха. Знаем, че така ще играят и в Разград и това е голямата опасност - парирането на тази им силна страна. Ще продължим да работим до утрешния мач", допълни Пластун. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.