Треньорът на Милан Стефано Пиоли е убеден, че отборът му трябва да играе на много високо ниво, ако иска да се надява на успех срещу Челси в Шампионската лига в мача утре. Преди по-малко от седмица италианският шампион загуби тежко от същия съперник в Лондон с 0:3.

Пиоли направи днес 3 години като треньор на Милан и успя да спечели шампионската титла с отбора през миналия сезон. "През това време съм работил ден за ден, като съм се опитвал да работа добре и да подобряваме заедно клуба и обстановката", каза специалистът.

"От това, което видяхме и анализирахме от първия мач, оценихме всичко и ще има промени, ще видите различни неща", обеща Пиоли.

"Трябва да покажем, че в Лондон беше изолиран мач. Бяхме много разочаровани, трябва да се учим от такива мачове. Челси има много качества, но и се възползва по най-добрия начин от многото ни грешки. Не трябва да живеем в страхове и съмнения, а да покажем нашето ниво. Утре ще бъде различен мач, ще променим много неща. Нашите тифози също ще бъдат допълнително оръжие. Това е мач, в който ще видим докъде сме стигнали", смята италианецът.

"След мача с Челси бях ядосан. Исках да забравим този мач и това, че вкарахме голове на Ювентус ни направи голямо добро. В Лондон беше лош мач - не бяхме Милан, аз не бях себе си, но е хубаво, че реагирахме бързо. Трябва да печелим всеки мач. И се гордея, че работя в този отбор", завърши Стефано Пиоли.