Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола остана изключително доволен от категоричната победа с 4:1 на неговия тим срещу белгийския Брюж в пореден мач от груповата фаза на Шампионската лига. Той също уточни, че не бива хората да очакват нереалистични неща от "гражданите" и че няма лесни мачове на това ниво. 

"Напълно заслужена победа. Прибрахме се малко след като получихме гол, но второто полувреме се представихме много силно. те се защитаваха дълбоко и бе трудно да пробием. Стана хубав мач, важно е, че взехме шест точки от мачовете с Брюж след загубата в Париж. Много съм доволен. Всеки мач е труден, но ние играхме много добре и показахме фантастичен дух. Доволен съм. Допуснахме изравнителен гол, което леко ни разстрои, но през второто полувреме натиснахме и постигнахме головете, които заслужавахме", смята Гуардиола.

"Ако хората очакват да бележим 4-5 гола до 20-ата минута, това няма как да стане. Това става само в приказките и фантазиите. Само защото спечелихме с 5:1 преди две седмици, това не значи, че същото ще се случи отново. Много съм доволен от представянето ни като цяло. В този турнир никога не е лесно. Всяка победа е важна за нас", добъви испанецът.