Мачовете от Шампионската лига явно се превръщат в тегоба за звездата на Ливърпул Садио Мане. И не за друго, ами защото докато участва в мачове от най-комерсиалния футболен турнир, за пореден път обират дома му. 

Докато сенегалецът се е потил на терена срещу Байерн, нагли апаши са разбили жилището му и са отмъкнали изключително скъпи часовници, мобилни телефони и ключовете за няколко от автомобилите му. Засега возилата не са пипнати. 

Полицията е изолирала период от 18:00 до 23:45 часа местно време, в което наглият обир е бил извършен. Точно по това време Мане е бил зает със задълженията си около битката в Шампионската лига с Байерн Мюнхен. 

Предишният обир на дома на футболиста беше извършен през ноември 2017 г. по времето, в което мърсисайдци играеха с Марибор в същия турнир. Тогава беше задигнато имущество за няколкостотин хиляди паунда от неговото жилище. 

Преди това пък имаше неуспешен опит за проникване в дома му, отново по време на ма от Шампионската лига, в който той играе. Негов съотборник - Деян Ловрен, също наскоро беше ограбен, докато играеше в мач от най-комерсиалния турнир.