Тази вечер ще се изиграят първите срещи от още три плейофа за влизане в групите на Шампионска лига. Мачовете започват в 22:00 часа българско време, а всичко най-интересно от предстоящите сблъсъци може да намерите в Gong.bg.
 
Най-голяма интрига крие двубоят между Брага и Панатинайкос. В предишния кръг португалците не срещнаха никакви трудности и записаха две безпроблемни победи срещу сръбския ТСЦ Бачка Топола с 3:0 и 4:1. Далеч повече усилия трябваше да положи Панатинайкос, който отстрани Марсилия след изпълнение на дузпи. Първият мач бе спечелен от "детелините" с 1:0, а реваншът завърши 2:1 за френския тим.
 
С голям интерес се очаква и сблъсъкът между Галатасарай и Молде. За да стигнат до пейфите, турците отстраниха Жалгирис (2:2 и 1:0) и Олимпия Любляна (3:0 и 1:0). Норвежкият Молде елиминира ХИК Хелзинки (0:1 и 2:0) и фарьорската сензация Класвик (1:2 и 2:0).
 
Третият двубой противопоставя Макаби Хайфа и Йънг Бойс. Отборът от Израел се справи досега с три съперника в пресявките - Хамрун Спартанс, Шериф Тираспол и Слован Братислава. Йънг Бойс започва европейското си участие днес, но в първенството на  Швейцария не допусна загуба в първите пет срещи.
 
Мачовете днес:
 
22.00 Брага - Панатинайкос
 
22.00 Молде - Галатасарай
 
22.00 Макаби Хайфа - Йънг Бойс