Бившият защитник на Англия Рио Фердинанд се присъедини към специалистите, които не виждат бъдеще за Лео Меси в Барселона. Веднага след разгрома от Байерн с 2:8 в студиото на BT Sport с водещ Гари Линекер, той зададе няколко риторични въпроса.
„Какво ли си мисли Меси на път за вкъщи? Би ли искал да прекара остатъка от кариерата си с екипа на Барса, като се има предвид представянето на отбора в сравнение с други европейски клубове? Има ли време да чака, все пак е на 33 години? Кариерата на футболиста е мимолетна, но дали ще успее да промени ситуацията в Барса през следващите две години? И като цяло, би ли искал да направи това, без да участва в борбата за големи трофеи?", заяви Фърдинанд. 
 

Той коментира и кошмарния сезон на Барселона. Каталунците останаха без трофей за първи път от 2007 г.

„Имат лоша селекция. Продължават да разчитат на старци. Предстои огромно количество работа. Някой ще трябва да почисти развалините, но мисля, че назначаването на Сетиен  беше грешка. И кой сега ще отиде там?", добави Фърдинанд.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.