Старши треньорът на германския Айнтрахт Франкфурт Оливер Глазнер заяви, че двубоят с Тотнъм в група D на Шампионската лига е бил много тежък.

"През целите 90 минути беше тежко. През първото полувреме не успявахме да контролираме достатъчно добре топката. Беше ни трудно да създаваме голови положения", добави Гласнер след равенството 0:0, след което тимът събра 4 точки на трето място във временното класиране.

"Нещата се подобриха след почивката. Предстои ни нов мач в Лондов след седмица. Има няколко неща, които забелязах и казах на нашия анализатор. Но съм сигурен, че и Антонио Конте ще е добре подготвен за нас. Той винаги е", коментира още Оливер Глазнер.

"Борихме се добре и заслужено спечелихме точка от срещата. Жертвах се за отбора, тичах много и се връщах в защита. Опитах се да направя всичко възможно за победата", заяви футболистът на Айнтрахт Франкфурт Джибрил Соу.

Капитанът на германския тим Себастиан Роде добави, че има усещането, че Айнтрахт Франкфурт може да е доволен от резултата в двубоя. Тотнъм показа, че е много класен отбор, способен да се възползва и от най-малките свободни пространства. Пропуснахме да се възползваме от нашите възможности на контраатака. Не играхме достатъчно добре", завърши Роде.