Днес се подновяват битките в груповата фаза на Шампионската лига. Тази вечер предстои да се изиграят нови осем вълнуващи сблъсъка в турнира.

В Група А ПСЖ приема Манчестър Сити в двубоя, който приковава вниманието. Това е повторение на миналогодишния полуфинал, в който „гражданите“ отстраниха опонента си. Очаква се Лионел Меси да стартира като титуляр и той ще се изправи срещу бившия си треньор Пеп Гуардиола. В другата среща РБ Лайпциг приема Брюж.

В Група B предстои още един вълнуващ двубой. На „Сан Сиро“ Милан приема Атлетико Мадрид. Това ще бъде първо домакинство на „росонерите“ в Шампионската лига от седем години. В другия мач Ливърпул гостува на Порто.

В Група С Аякс ще премери сили с турския гранд Бешикташ, Борусия Дортмунд приема Спортинг Лисабон. Голямата звезда на германците Ерлинг Халанд е под въпрос за срещата срещу „лисабонските лъвове“.

В Група D Шахтьор Донецк приема италианския шампион Интер, докато Реал Мадрид ще бде домакин на Шериф Тираспол. Молдовския шампион е изненадващ лидер, след като победи украинския гранд, докато „лос бланкос“ стартираха с важна победа с 1:0 над „нерадзурите“ на „Сан Сиро“.

Мачовете във вторник в Шампионска лига:

ГРУПА А

От 22:00 часа:

ПСЖ – Манчестър Сити

РБ Лайпциг – Брюж

ГРУПА Б

От 22:00 часа:

Порто – Ливърпул

Милан – Атлетико Мадрид

ГРУПА С

От 19:45 часа:

Аякс – Бешикташ

От 22:00 часа:

Борусия Дортмунд – Спортинг Лисабон

ГРУПА D

19:45 часа:

Шахтьор Донецк – Интер

От 22:00 часа:

Реал Мадрид – Шериф Тираспол