Бразилската звезда на Пари Сен Жермен – Неймар, може да се върне в игра за първия мач на тима срещу Реал Мадрид в Шампионската лига, който е насрочен за 15 февруари. Това разкри треньорът на парижани Маурисио Почетино. Бразилецът се възстановява след изкълчване на левия глезен, което доведе и до частично разкъсване на връзките. Той получи травмата на мача със Сент Етиен на 28 ноември.

Неймар трябва да мине днес редовни прегледи, за да валидира продължението на възстановяването си, съобщиха от френския клуб.

За мача на ПСЖ срещу Ница за Купата на Франция тази вечер Почетино няма да може да разчита още на вратаря Кейлор Навас (ангажиран с националния отбор на Коста Рика), Серхио Рамос (контузия на прасеца), Ашраф Хакими (с националния отбор на Мароко на КАН), Маркиньос (ангажиран с нациналния отбор на Бразилия), Абду Диало (с нацианалния отбор на Сенегал на КАН), Идриса Гей (с националния отбор на Сенегал на КАН), Джорджиньо Вайналдум (контузия на левия глезен), Анхел Ди Мария (ангажиран с националния отбор на Аржентина).