Наполи стигна до трудна, но важна победа с 1:0 при гостуването си на Унион Берлин. Единственият гол в срещата реализира Джакомо Распадори в 65-ата минута. Успехът беше втори за южняците в група С, с което тимът на Руди Гарсия събра 6 точки и заема второ място във временното класиране. 

За Унион загубата беше девета поредна във всички турнири. "Железните" са последни в групата си с 0 точки, като до голяма степен изгубиха и шансове да продължат в следващата фаза на турнира при дебюта си в него. 

Gulliver/GettyImages
16 снимки

В 24-ата минута Робин Гозенс прати топката във вратата, но попадението беше отменено заради засада. След половин час игра "железните" можеше да поведат в резултата, но Брендън Аарънсън пропусна от удобна позиция. 

Три минути след подновяването на играта шут на Давид Датро Фофана профуча покрай гредата. Малко след това и Рани Кедира на намери целта от далечна дистанция. 

Наполи стигна до гол в 65-ата минута. Тогава Хвича Кварацхелия проби отляво и подаде към Джакомо Распадори, който с удар в левия ъгъл не остави шансове на Фредерик Рьонов. 

В 80-ата минута домакините бяха близо до изравнителен гол. След центриране в наказателното поле Робин Кнохе се извиси над всички и нанесе удар, който мина опасно над вратата.