Треньорът на Байерн Юлиан Нагелсман коментира жребия за четвърфиналите в Шампионската лига, където неговият отбор ще се изправи срещу Манчестър Сити. 

"Гледахме жребия заедно с треньорския щаб. Жребият е добър, предизвикателен. Ако накрая спечелим трофея, никой не може да каже, че сме имали късмет. Имахме трудни съперници в груповата фаза, след това ПСЖ, а сега Манчестър Сити. Потенциалният полуфинал, както и финалът - също биха били от световна класа", коментира Нагелсман.

"Реал Мадрид имаше подобен поток през миналата година. Жребият ми дава много енергия. Ще се подготвим добре и го очакваме мачовете с нетърпение", продължи той. 

Юлиан Нагелсман каза и дали мениджърът на "гражданите" Пеп Гуардиола е модел за подражание за него: "Гледах много от мачовете му в Барселона, после в Байерн и Сити. Никога не съм копирал от треньор. Отборите на Пеп Гуардиола са интересни за гледане. Футболът е много атакуващ, отборите му владят много топката". 

"Халанд е изключителен играч. Той има изключителна скорост и физика. Той дори е физически по-добре от Мбапе. Ние обаче също имаме много добри атакуващи играчи", каза още той.