Треньорът на Байерн Мюнхен - Юлиан Нагелсма, заяви, че иска отборът му да завърши с пълен актив от точки в груповата фаза на Шампионската лига. До момента баварците записаха 5 успеха, а утре приемат Интер в мач, който е без значение за двата отбора. Баварският хегемон ще заеме първата позиция, докато "нерадзурите" ще останат втори. 

„Ще има промени утре, защото някои играчи са натрупали умора. Искаме да спечелим, но ни предстоят важни мачове и в Бундеслигата. Други играчи ще получат шанс. Райън Гравенберх ще е в състава, но Лерой Сане е аут, както и Люка Ернандес, и Матайс де Лихт. Надяваме се Нойер да се завърне през уикенда, за Мюлер ще видим, той тренира на облекчен режим.

Интер има много добър отбор, както и Барселона. Детайлите ще направят разликата в тази среща. Пълен актив от 18 точки би било добър резултат за нас. В Шампионската лига не можеш да си позволиш грешки, а те имат технични и добри играчи, така че класирането им не е изненада за мен. Интер играе добър футбол и не ни бе лесно в първия мач, макар че спечелихме заслужено“ заяви Нагелсман на пресконференция.