Треньорът на Байерн – Юлиан Нагелсман, даде онлайн пресконференция преди утрешното домакинство на Бенфика в Шампионската лига. Баварците записаха три поредни победи без да допуснат гол. Наставникът се завръща на пейката, след като прекара коронавирус. 

„Толисо имаше много контузии, но тренира добре. Затова и започна срещу Унион. Представянето му беше добро. Той е футболист, който искам да имам в състава си. Важно е да е здрав. Ако остане такъв, ще има огромен принос за нашите успехи”, започна Нагелсман.

„100 мача в Шампионската лига е огромно постижение от Левандовски. Когато го комбинирате с головете му, това има огромно влияние. Той е много добър нападател, който се движи между линиите”.

„Чувствам се добре. Не е хубаво, когато нещо, което не е нормално, е в тялото ти. Надявам се тестът утре да е негативен, за да мога да съм с отбора”.

„Алфонсо Дейвис все още има мускулни проблеми. Ще решим утре за него. В събота същ имаме важен мач. Може да дадем почивка на някои титуляри”, каза още Нагелсман.