Бившият генерален мениджър на Ювентус Лучано Моджи нападна Луис Енрике, като заяви, че Барселона е без треньор.

„Очаквам реваншът да бъде позитивен за Ювентус. Барселона не ми остави никак добро впечатление в първия мач в Торино. Меси не се намира в най-добрия си момент. Все още нищо не е решено, но ако Барселона играе, както в първия мач в Торино не смятам, че има, каквито и да било шансове. Искате ли да знаете какъв е наистина проблемът в Барселона? Отборът е без треньор. Ако един треньор каже, че в края на годината си отива, е все едно, че вече го няма. Отборът е демотивиран, без идеи, без сили. И на терена това се вижда най-добре. В Торино халфовете не помагаха на тризъбеца в атака, нито на защитниците. През настоящата година в Барселона нещата не функционират добре“, коментира Моджи.

„Нямам никакви съмнения относно качествата на Дибала. Той има краката и главата на шампион. Сигурен съм, че той е бъдещ носител на „Златната топка“. Сигурен съм, че той ще остане в Ювентус и няма да отида да играе нито в Реал Мадрид, нито в Барселона. Той вече поднови своя договор с Ювентус. Той се намира в центъра на проекта на клуба“, добави той.

„Не смятам, че подобен обрат, какъвто Барселона направи срещу ПСЖ е възможен. Защитата на Ювентус е от друго ниво.“

„Ако Ювентус елиминира Барселона, то „бианконерите“ ще направят огромна крачка към трофея в Шампионската лига. Евентуален сблъсък срещу Реал Мадрид обаче ще бъде много по-тежък“, каза още Лучано Моджи.