Халфът на Реал Мадрид Лука Модрич изрази надежда, че звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе ще бъде в състояние да играе в утрешния сблъсък помежду им в Шампионската лига. Той също така подчерта, че очаква топло посрещане на доскорошния капитан на тима Серхио Рамос и изрази голямото си възхищение към Неймар.

“Честно казано, не сме си говорили за травмата на Мбапе. Концентрирани сме върху това, което ние ще направим. Надявам се, че Килиан ще бъде добре и на 100% готов. Защото в тези мачове, ако не си на 100%, не играеш. Всички искаме да играем с големи футболисти. Разбира се, че бих искал Мбапе да играе в моя отбор. Ще видим какво ще стане. За нас е трудно да говорим за това, защото някои отбори се ядосват. Не искам сега да говоря за посрещането на Мбапе утре вечер, защото има по-важни неща от това. Аз съм фокусиран единствено върху мача. Не знам публиката какво ще прави с Килиан. Това, което феновете ще направят, е да ни подкрепят до смърт, а не играчите на съперника".

"Със Серхио си говоря почти всеки ден и ще е приятно да го видя отново. “Бернабеу” трябва да го посрещне с цялата възможна обич, защото той е легенда на клуба. За мен, без да се обижда никой, той е най-добрият защитник, който е играл за Реал Мадрид. “Бернабеу” трябва да го посрещне с голяма любов и така ще бъде. Серхио заслужава единствено такова посрещане. Неймар е голям играч и аз много го харесвам. Допадат ми подобни футболисти, той е голяма заплаха. Знам, че той се завръща след много тежка и продължителна контузия, но може да ти навреди много с едно отиграване, защото е топ, топ футболист. Трябва да внимаваме с него, да сме концентрирани върху нас самите и да излезем с енергия”, коментира Модрич на днешната си пресконференция.