Ливърпул е готов за нова магическа вечер на Анфилд, заяви вторият капитан на отбора Джеймс Милнър преди реванша от Шампионската лига по футбол срещу Атлетико Мадрид.

"Червените" загубиха първата среща с 0:1, а в сряда приемат испанците на собствения си стадион. Пред клубния сайт на тима англичанинът припомни, че на "Анфийлд" отново ще гори. 

"Хубаво е, че влизаме в този мач с положителен резултат от уикенда. Това ни дава увереност. Публиката ще ни подкрепя страстно както винаги и се надявам отново да направим феновете щастливи. Всичко зависи от нас и дали можем да постигнем нова много трудна победа. Знаем колко силен е Атлетико и колко организирано играе този отбор, но се надявам да ги отстраним. Време е за нова специална вечер на Анфилд", започна полузащитникът. 

"Нашият стадион е невероятно място за футбол. Това не е факт от днес, а още от отборите на Шенкли и много други. Да бъдем сравнявани с тези футболисти е чест за нас и ние искаме да продължаваме да печелим. Амбициите за подобно нещо са факт. Вече постигнахме доста и е много важно да продължим да го правим. Трябва да счупим толкова рекорди, колкото можем". 

"Всеки отбор може да има няколко мача, в които не показва стила си от сезона като цяло. Случва се. Годината е дълга и двубоите са много, а в спорта по принцип е трудно да бъдеш постоянно във върхова форма. Когато не си, ти си длъжен да преследваш успехите по друг начин. Ние правихме и това през сезона, а сега работата ни е да заиграем отново в наш стил".

"Момчетата работят усилено и се вижда, че проблемите ни напоследък не са предизвикани от липса на желание за победа", завърши Милнър.