Мидтиланд се класира за плейофния кръг на Шампионската лига, след като елиминира Ференцварош с общ резултат 3:1. В реванша, изигран в Будапеща, двата отбора завършиха при равенство 1:1, което беше достатъчно за датския отбор да продължи напред.

Ференцварош започна силно мача и доминираше през първата половина, като успя да поведе в резултата още в 17-ата минута с гол на Ибрахим Сисе. След удар, блокиран от вратаря на Мидтиланд Елиас Олафсон, Сисе реализира при добавката, с което вдъхна надежда на унгарския тим за обрат. Въпреки това, Ференцварош не успя да увеличи преднината си, пропускайки няколко добри възможности преди почивката.

В началото на втората част, Оливер Сьоренсен изравни за Мидтиланд в 50-ата минута, което се оказа решаващ момент в мача. Голът на Сьоренсен не само обезсърчи унгарците, но и принуди отбора им да играе по-хаотично. Въпреки опитите на Ференцварош да наложи натиск, вратарят на Мидтиланд Олафсон успя да спре всички техни усилия за ново попадение.

Към края на срещата, Мидтиланд създаде две отлични възможности чрез Дарио Осорио, които обаче бяха пропуснати. Ференцварош завърши мача с човек по-малко, след като Раул Густаво получи червен картон в добавеното време, което окончателно сложи край на надеждите на унгарския отбор.

Така, след победата с 3:1 в първия мач и равенството в реванша, Мидтиланд заслужено продължава към плейофния кръг на Шампионската лига, докато Ференцварош ще трябва да преглътне разочарованието и да се съсредоточи върху предстоящите си мачове в други турнири.