Играчът на Интер - Хенрих Мхитарян, заяви, че начинът, по който се представи миланският гранд в двубоя срещу Бенфика от четвъртфиналите на Шампионската лига по футбол е сред най-добрите от началото на сезона. Италинаският колос победи с 2:0 при гостуването си в Лисабон в първата среща и взе добър аванс при реванша в Милано след седмица.

„Това е едно от най-добрите ни представяния този сезон. Мисля, че заслужавахме победата, но това е само първата стъпка и трябва да изиграем още един мач през следващата седмица“, коментира Мхитарян пред Sky Sport Italia.

„Сега трябва да мислим за следващата ни среща в Серия А срещу Монца и тогава ще играем отново срещу Бенфика. Знаем, че това е един силен състав и сме готови да опитаме отново да спечелим и да продължим напред в Шампионската лига. Не всеки ден човек играе на четвъртфиналите в този турнир, така че трябва да продължим да градим върху представянето ни срещу Бенфика, но и да помним, че това е само първата стъпка“, каза още арменският футболист.

„Бяхме стабилни във всяка част от терена и опитахме да покриваме всички пространства“, добави Хенрих Мхитарян.