Звездата на Пари Сен Жермен Лионел Меси сподели очакванията си за реванша от осминафиналите на Шампионската лига срещу Байерн Мюнхен. Парижани загубиха първия мач с 0:1, но са убедени, че могат да обърнат нещата в своя полза на “Алианц Арена”. 

“Аз се чувствам добре от началото на сезона. Първата ми година в Париж беше трудна. Различни фактори повлияха за по-дългата ми адаптация. Сега всичко е наред. По-комфортно ми е както в клуба, така и в града. В живота си винаги съм се водил от стремежа да се трудя и да се опитвам да постигна нещо повече. Дойдох в нов клуб и искам да спечеля с ПСЖ всичко, което сме си поставили като цел”, каза още аржентинецът.

Той се върна и към финала на Световното първенство в Катар, в който "гаучосите" надвиха Франция след изпълнение на дузпи.

"Това беше спиращ дъха мач, с невероятен сценарий. Мбапе вкара три изключитлени гола, но не стана световен шампион, което е пълно безумие. Но той вече има титла от Мондиал и знае какво е да си световен шампион. Да, това беше велик финал, а на мен ми е много приятно да играя в един отбор с Килиан и се надявам заедно да постигнем много успехи с ПСЖ", изтъкна Меси.

"Не мога да опиша всички емоции след спечелването на титлата. Това беше мечтата на живота ми и се радвам, че имах възможност да споделя щастието си с целия аржентински народ. Очаквахме, че празненствата ще бъдат истинска лудост, но не чак толкова! За всички футболисти и за цяла Аржентина този спомен ще остане завинаги", убеден е Меси.