Звездата на Барселона Лионел Меси се изказа като истински джентълмен и похвали Кристиано Роналдо за вечерта, която имаше португалеца в Шампионска лига срещу Атлетико Мадрид. Кристиано вкара хеттрик за невероятния обрат, който „бианконерите“ осъществиха срещу „дюшекчиите“ и благодарение, на който се класираха за четвъртфиналната фаза на турнира.

„Има много неща, които ми харесаха в Шампионска лига. Това, което направи Кристиано Роналдо вчера срещу Атлетико Мадрид беше впечатляващо. Кристиано и Ювентус имаха вълшебна нощ с всички три гола“, сподели Меси.

„Ние сами си усложнихме мача с едно действие. Имахме минути на страдание. При 3:1 вече всичко се успокои. Още от самото начало започхме да търсим головете“, коментира аржентинецът относно двубоя срещу Лион.

„Ние нямаме право на избор. Ще трябва да изчакаме жребия Манчестър Сити, Юве, Аякс…Трябва да запазим спокойствие и да се изправим срещу това, което ни изправи жребия. Трябва да сме подготвени за възможно най-трудния съперник“, каза още Лионел Меси.