Импресариото на Кристиано Роналдо – Жорже Мендеш, се изказа много остро спрямо Манчестър Юнайтед. Агентът на суперзвездата призна, че неговият клиент е по-голям от актуалния му клуб и смята, че Роналдо задължително трябва да играе в Шампионска лига.

Известен факт е, че тимът от „Олд Трафорд“ няма да играе през новия сезон в най-големия европейски футболен турнир, след като силите на тима стигнаха за груповата фаза на Лига Европа.

„Кристиано ми каза веднага, след като разбра, че Манчестър Юнайтед ще играе в Лига Европа, че няма да остане. Сподели ми, че самият той не е футболен фен, който гледа Шампионска лига по телевизора, а трябва да е там и да бъде наблюдаван. Ако трябва да бъдем честни, дори целият борд на УЕФА иска да вижда Кристиано в Шампионска лига, защото той е огромен източник на доходи, спонсорство и повече приходи от тяхната телевизионна аудитория. Манчестър Юнайтед трябва да осъзнае, че Кристиано е малко по-голям от Манчестър Юнайтед“, заяви агентът на Роналдо пред радио Record.