Звездата на Пари Сен Жермен – Килиан Мбапе, не остана доволен от равенството 1:1 срещу Нюкасъл в група F на Шампионската лига. Хиксът остави парижани на второто място кръг преди борбата в груповата фаза. В последния си мач ПСЖ гостува на Борусия Дортмунд, където френският шампион ще търси победата, увери Мбапе.

 „Резултатът е труден за приемане, имахме толкова много положения за гол. Във футбола можеш да играеш по-добре, но няма как да победиш, ако не вкараш. Това се случи срещу Нюкасъл. В Дортмунд трябва да спечелим, защото искаме да вземем първо място в групата”, коментира Мбапе. Моята работа е да вкарвам голове и да помагам на моите момчета. Въпреки това можех да помогна повече на отбора си, защото имах много положения и не можех да вкарам повече. В Шампионската лига трябва да вкарвате, когато имате възможност. Имахме 9-10 шанса, но не успяхме да отбележим преди дузпата”, коментира френският национал след края на мача в Париж.

В последния кръг Пари Сен Жермен гостува на Борусия Дортмунд, докато Нюкасъл приема Милан. Двубоите са на 13-ти декември.