Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри заяви, че неговият отбор трябва да бъде дяволски добър, за да победи Реал Мадрид на финала в Шампионска лига. По думите на Алегри, Реал е фаворит в утрешния мач, но "Старата госпожа" е способна да поднесе изненада.

"Работихме здраво цяла година и всички победи през сезона бяха, за да достигнем до заветния финал. Утре трябва да победим, а най-важното е да знаем кога да атакуваме и кога да се браним. Вярваме, че имаме сили да донесем трофея у дома. Нужно е да бъдем дяволски прецизни, когато Реал ни даде възможност да атакуваме", каза Алегри на пресконференцията преди мача.

"За втори път сме на финал в турнира за последните три години, но това не е достатъчно. Този път трябва да спечелим, а за целта трябва да покажем техническа и тактическа грамотност. Не сме дошли в Кардиф на ваканция: искаме трофея", добави Алегри.

"Преди две години стигнахме заслужено на финала, но не бяхме готови да победим Барселона в спора за купата, но този път е различно. Юве е в точното време на точното място. Нашият отбор има всичко необходимо да изиграе велик мач", коментира още Алегри.