Старши треньорът на РБ Лайпциг Марко Розе заяви, че срещу Манчестър Сити неговият отбор ще трябва да внимава не само за Ерлинг Хaланд, но и за другите звезди на англичаните.  Тази вечер от 22:00 часа е реваншът от 1/8-финалите на Шампионската лига на стадион „Етихад“, като първият двубой в Германия завърши 1:1.

„Играхме срещу Манчестър Сити преди три седмици, така че знаем срещу какво се изправяме. В крайна сметка трябва да намериш подходящия баланс срещу топ отбор като тях. Нуждаем се от вяра, увереност и най-добрата ни игра през сезона", сподели треньорът на Лайпциг.

"Всеки знае за качествата на Халанд. Успяхме да се защитим от него в първия мач. Те разполагат не само с Ерлинг, а с още доста играчи от световна класа, за които ще трябва да внимаваме", допълни той.

"Дани Олмо проведе възстановителна тренировка, като вероятно ще бъде опция и ще може да изиграе 20 минути. Ние обаче си говорим за 1/8-финал на Шампионската лига, а той засега не е напълно готов. Все пак ще може да ни помогне“, завърши Марко Розе.