Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър коментира, че играчите трябва да споделят голямата отговорност за раздялата с мениджъра Оле Гунар Солскяер, дошла след поредица от неубедителни резултати.

Норвежецът трябваше да напусне поста си след поражението с 1:4 от Уотфорд този уикенд във Висшата лига.

30 снимки

"Изпитваме огромно уважение към Оле. За нас като играчи също не е лесно", заяви Магуайър преди гостуването на Манчестър Юнайтед на Виляреал утре вечер в Испания в двубой от група "F" на Шампионската лига.

"Всички играчи трябва да поемем отговорност. В крайна сметка треньорът плати цената. Много сме разочаровани. Знаем, че не бяхме достатъчно добри. Говорихме за това. Категорично имаме желание да успеем", каза още капитанът на Манчестър Юнайтед, който получи червен картон срещу Уотфорд и остави отбора си с човек по-малко в последните 20 минути на мача.

"Не се представяме на ниво и като индивидуалности, и като колектив. Трябва да намерим сили в себе си да се концентрираме и да се справим. Треньорът дойде и говори с нас вчера. Определено беше много емоционален ден. Той е легенда на клуба и ще продължи да бъде", добави Магуайър.

Преди двубоя в Испания Манчестър Юнайтед и Виляреал са лидери във временното класиране в група "F" с по 7 точки, Аталанта е трети с 5, а тимът на Йънг Бойс е на четвърто място с 3 точки в актива си.