Треньорът на ПСЖ - Луис Енрике, остана доволен от победата на своя отбор с 2:0 над Борусия Дортмунд на старта на груповата фаза в Шампионска лига. Испанецът беше на мнение, че "принцовете" са могли да вкарат и още голове. 

"Халфовете, бековете, всички играха чудесно, особено през първото полувреме. Заслужена победа. Можеше да отбележим и повече голове, но и съперникът ни игра добре. Справихме се отлично. Коло Муани има нужда от време, за да свикне със стила ни, със съотборниците си, със схемата ни на игра, но съм доволен. Радвам се, че имам всички тези нападатели. Феновете ни също са страхотни, без значение дали побеждаваме или губим. Много е приятно", заяви Енрике.

"Всичко ми хареса - интензитетът на игра от самото начало, бързината, контролът за близо 75 минути. Този двубой ще затвърди идеите ни. Доволни сме. Целта ни бе да играем нашета игра, да държим топката, да пресираме високо. Съперникът нямаше възможност да атакува, но през първото полувреме създаде някои положения", допълни испанецът.

 

"Това е само първият кръг. Победата е важна, но не ни гарантира нищо. Важно е да спечелим възможно най-много мачове. В Нюкасъл също ще играем нашата игра. Имахме положения и можеше да запишем и по-изразителна победа. Ако има нещо, от което не съм доволен, то това са последните 15 минути, в които трябваше да контролираме мача по-добре. Но пак казвам, това бе почти перфектната вечер", завърши специалистът.