Треньорът на ПСЖ Луис Енрике беше доволен от победата на своя отбор с 3:0 над Милан в Шампионска лига. Испанският специалист изрази мнение, че отборът му ще трябва да се бори до последно за класиране напред в групата на смъртта. 

„Първите 20-25 минути бяха за Милан. Направихме твърде много грешки при изнасяне на топката. Това разклати увереността ни. Голът на Килиан ни успокои. След полувремето бяхме различни, с повече прецизност. Ние бяхме по-добри. За мен най-важното е да побеждаваме. За привържениците е важно да знаят, че футболистите дадоха всичко. Трябва да отидем в Милано и да спечелим мача сега", каза испанският специалист.

„Първите 20 минути не бяха добри. Това е най-добрият резултат, но не отразява случилото се през първите 20 минути. По това време бяхме добри в защита. Ако бяха вкарали преди нас, самочувствието ни щеше да е по-ниско и резултатът можеше да е съвсем различен. Все още не съм преглътнал поражението от Нюкасъл (1-4), добре... Няма да го забравя. Това е групата на смъртта, ще трябва да се борим до последния мач. За нас ще е трудно да играем в Милано срещу Милан, който е в по-сложна ситуация от нас", добави той.