Пари Сен Жермен ще гостува в последния си мач в групите на Шампионската лига на вече класиралия се тим на Борусия Дортмунд, като победа за французите ще е равносилна на първо място в групата и продължаване напред. Треньорът на тима Луис Енрике е щастлив, че отборът му дължи съдбата в ръцете си.

"Борусия вече се класира, но другите два тима не държат съдбата в ръцете си, а ние - да", каза испанският специалист на пресконференцията си.

"Ситуацията е трудна за всички, но е в ръцете ни. Няма да бъде лесно. Играем трудно в Шампионската лига, особено при гостуванията. Но това няма да промени нашите идеи и цели", каза още той. В така наречената "Група на смъртта" всичко ще се реши в последния кръг.

"Разликата е много малка, така беше във всеки мач", смяна Енрике. "Можеше да спечелим всеки един мач, но можеше и да загубим всеки, така че е трудно да се каже какво ще стане в последния кръг",  предупреди той.

"Тези мачове са лесни от друга страна. Няма нужда се мотивират играчите. Понякога дори е нужно да ги успокоим, когато са пред финал", добави испанецът.

"Играчите летят на тренировка, защото всички искат да играят. Това е от типа мачове, в които трябва да контролираш емоцията и да се увериш, че няма да стане прекалена", смята треньорът.

"Ако не искаш напрежение, значи не трябва да си в голям клуб като играч или треньор. Аз нямам проблем с това, тук съм заради шоуто", завърши Луис Енрике.