Отборът на Лудогорец посреща Карабах във втория мач-реванш от квалификациите на Шампионска лига. Срещата е тази вечер в Разград от 21:00 часа. Двубоя ще можете да гледате на живо по DIEMA SPORT 2. В Gong.bg ще следим развитието минута по минута.

Лудогорец има преднина от първата среща. Преди седмица българският шампион победи Карабах с 2:1 в Баку, а това означава, че дори равенство би било достатъчно, за да стигнат до последния квалификационен кръг. Въпреки това, от тима са силно уверени, че ще продължат напред със стил.

Разградчани направиха впечатляващ старт на сезона с пет победи от седем мача до сега във всички турнири.

Нямам друго мнение за Карабах, даже се затвърждава. Карабах е един отбор с голям международен опит и турнирен тим. Знам, че Карабах е силен гост, и то много. Запознал съм играчите с това и как играят като гости. Те не се притесняват и всеки мач вкарват голове“, сподели Георги Дерменджиев.

Карабах пропусна първия квалификационен кръг на Шампионската лига, така че изигра само пет мача този сезон.

Шампионите на Азербайджан бяха впечатляващи и в началото на сезона записаха четири победи в петте срещи. Като единственият случай, в който не победиха, беше именно загубата им у дома от Лудогорец преди седмица. Интересното е, че това беше и единствения мач, в който Карабах вкара по-малко от два гола. Така че очевидно имат сериозен атакуващ потенциал. Това се видя и в първия кръг от новия сезон в първенството на Азербайджан, игран през уикенда – 3:0 срещу Капаз.

Лудогорец е по-близо до следващия кръг. В Разград "зелените" показват голяма мощ, а този път ще имат и подкрепата на феновете си.