Десният краен защитник Серж Орие  изцяло отговаря на дефиницията „нестандартен”.  Снощи котдивоарският национал записа дебют за „шпорите” при победата им с 3:1 над Борусия Дортмунд, а един миг от неговите изяви в мача спечели сърцата на болшинството фенове на отбора. Е, с малкото уточнение, че въпросната изява на бранителя първо накара всички, обичащи „шпорите” да изтръпнат.

Почетино заплаши Орие с убийство

В 31-ата минута на мача Борусия организира една от многото си опасни атаки за вечерта, при която Кристиан Пулишич получи топката до аутлинията в пеналта на Тотнъм. Японецът пробва центриране към далечната греда, което свари почти цялата защита на домакините неподготвена. Единствен Орие бе на позиция да отиграе, а зад гърба му дебнеше Шинджи Кагава.

Орие нападна ПСЖ: Мислят за всичко друго, но не и за футбол

За части от секундата Орие взе лудо решение – бранителят залъга, че ще скочи, за да изчисти с глава, но вместо това се наведе и пропусна кълбото над себе си. Африканецът мигом се обърна, догони го и с дрибъл изнесе топката извън пеналта.

„Не мога да спра да се смея на финта на Орие. Въпреки всичко се надявам повече да не го пробва”, написа един от привържениците в мрежата.