Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър ще бъде извън игра за няколко седмици заради контузията в прасеца, която получи по време на двубоя с Астън Вила. Това разкри Оле Гунар Солскяер по време на пресконференцията си преди утрешния двубой от Шампионската лига срещу Виляреал.

До момента английският национал е пропуснал само четири от 78 възможни мача във Висшата лига, откакто е играч на "червените дяволи".

"Хари определено е аут. Той има проблем в прасеца. Това вероятно ще отнеме няколко седмици. Да видим колко бързо ще се възстанови. Той много искаше да играе срещу Виляреал, защото пропусна последния мач срещу тях (б.ред. Солскяер визира финала в Лига Европа през май). Налага се да направим някои промени. Люк не е тренирал тази сутрин, но може и да вземе участие в утрешния мач. Може би най-добрият сценарий е да бъде на скамейката за началото“, заяви Солскяер.

Норвежецът коментира и головият рекорд на Кристиано Роналдо срещу Виляреал:

„Може почти да се каже, че ако той започне, има поне един гарантиран гол. 13 гола в 14 или 15 мача срещу Виляреал означават, че той изпитва удоволствие да играе срещу тях“.

"Ние сме в бизнес, който е свързан с резултатите. Тук сме, за да побеждаваме. Аз съм тук точно заради това. В този клуб имаме задължението да печелим с определен стил. Ще стигнем дотам. Надявам се, че през април и май ще се борим за трофеи“, завърши Сослкяер.