Големият герой за Наполи Лоренцо Инсиние, който отбеляза победния гол в мача срещу Ливърпул заяви, че успехът на тима е бил на всяка цена.

„Чудесно е да победим по този начин. Ние се представихме невероятно силно. Искамхме да победим на всяка цена и го сторихме, което е най-важното“, коментира Инсиние в интервю за „Sky Sport Italia“.

„Сега ние ще се насладим на тази победа малко, защото от утре започваме да се концентрираме за предстоящия мач срещу Сасуоло, който ще бъде също много тежък“, добави звездата на Наполи.

„Знаем, че групата ще бъде много трудна. Ние искаме да оставим нашия отпечатък върху всеки мач и да поставим съперника под напрежение.“

„Алисон е страхотен вратар, но аз ще бъда щастлив, ако успея да продължа да му вкарвам. Аз съм концентриран в това да се справям добре, дори да не вкарвам. Най-важното е Наполи да побеждава и да правим нашите невероятни фенове щастливи. Карло Анчелоти промени много отбора от началото на сезона. Надявам се, че ще успеем да пресъздадем неговите идеи на терена“, каза още Лоренцо Инсиние.