Треньорът на Реал Мадрид Жулен Лопетеги говори пред медиите преди двубоя срещу Виктория Пилзен в Шампионската лига. Двубоят идва няколко дни след поражението от Леванте (1:2) на "Сантиаго Бернабеу" в Ла Лига, което остави Реал в серия от пет мача без успех - 4 загуби и 1 равенство, в които бе отбелязан само един гол.

"Чувстваме се като преди всеки мач. Играем в Шампионската лига - излизаме със същата амбиция и желание за победа, както винаги. Мисля, че утре имаме важен мач, заради което не трябва да се връщаме назад в предишните двубои. Не мисля за друго освен за утрешния двубой", каза Лопетеги.

"В момента всичко е под контрол, няма да видите един треньор, който просто потъва на дъното. Подготвяме се изцяло за мача с Виктория, тъй като това е наше задължение и отговорност. Не гледам по-надалеч. Виктория е добре сложен физически отбор с много добра тактика. Допускат малко голове. Желаем да спечелим този важен за нас мач", добави той.

"Реал е клуб, който е научен да се бори и да излиза от огъня", каза още специалистът.

"Дали ще бъдат треньор до "Ел Класико"? Не мога да кажа нищо за "Ел Класико". В момента съм тук и това е всичко. Знам, че ще бъда треньор на Реал срещу Пилзен. Ако искате, ме питайте какво след седмица или година...Отборът е пълен с шампиони, с победители, със силни личности. Минават през труден момент, ще се справят с качество и сила. Отборът е жив, мечтае и се надява да обърне ситуацията в своя полза", добави Лопетеги.

Реал Мадрид е втори в Група G с актив от 3 т. Лидер е ЦСКА Москва с 4 пункта.