Аржентинският футболист на Интер - Лаутаро Мартинес, смята, че тимът му напълно е заслужавал победата над РБ Залцбург. Интер спечели с 1:0 при гостуването си в Австрия в среща от четвъртия кръг в група D на Шампионската лига, а победният гол бе дело именно на Мартинес от дузпа в 85-ата минута.

"Много съм щастлив, защото сме в изключително трудна група. Свършихме си работата срещу страхотен отбор, който ни причини много проблеми."

"Винаги трябва да очакваме от тези срещи да са трудни. Съперникът ни пресира много сериозно през първото полувреме, но ние натиснахме през второто и напълно заслужихме победата.".

"Можеш да тренираш изпълнение на дузпи, но винаги ти трябва и малко късмет. След тренировките оставам, за да упражняваме допълнително статични ситуации с Чалханоглу, Барела, Мхитарян и останалите, които искат да тренират още. Винаги е специално да отбележиш гол в Шампионската лига, така че съм щастлив", каза още Мартинес.

Интер и Реал Сосиедад заемат първите две места в групата с по 10 точки и вече си осигуриха място в топ 16 на турнира, докато РБ Залцбург е трети с 3 точки, а тимът на Бенфика е последен, четвърти с 0 точки в актива си след четири поредни загуби.

"Имаме още два мача до края на груповата фаза, така че ще видим как ще се нареди крайното класиране. Мисля, че показваме развитие в последните три години, отборът съзрява и трябва да продължим по този начин", заяви Лаутаро Мартинес.