Футболистът на Барселона Филипе Коутиньо предупреди своите съотборници преди предстоящите полуфинали от Шампионска лига срещу Ливърпул, че каталунците трябва да бъдат страхотни и внимателни.

Бразилецът заяви, че тризъбецът на Ливърпул в атака не е единствената опасност за Барселона.

„Със сигурност ще бъде много специален мач. Това е първият ми полуфинал в Шампионска лига. Като всичките ми съотборници, аз наистина очаквам добър мач“, коментира Коутиньо.

„Аз играех за Ливърпул в продължение на пет години. Бях много щастлив там, но сега защитавам други цветове, друга фланелка и това ще бъде специален мач. Надявам се, че ще направим много силен мач“, добави халфът.

„Шампионската лига е нашата основна цел и сме решени на всичко, за да спечелим срещу Ливърпул и да се класираме на финала“, продължи бразилецът.

„Фирмино, Мане и Салах са много важни играчи за Ливърпул, но не са единствените. Ливърпул разполага с много качество в защита и полузащита и работят много усилено. Трябва да сме внимателни и да си свършим добре работата.“

„Ливърпул е страхотен отбор. Те имат много силен манталитет. Всичките им мачове, които съм гледал през този сезон, са много силни. Трябва да сме много внимателни. „Анфийлд“ е много специален стадион, който създава невероятна атмосфера“, каза още Филипе Коутиньо.