Лошите новини в лагера на европейския и световен клубен шампион Байерн Мюнхен  в последните дни продължават. „Баварците“ загубиха с 2:3 от ПСЖ у дома в първи четвъртфинален мач от Шампионската лига в сряда вечерта. Поради контузия пък двубоя пропусна Роберт Левандовски, докато Серж Гнабри е под карантина заради коронавирус.

Отсъствието им определено се отрази, тъй като отборът отправи цели 27 удара в и към вратата на Кейлор Навас, но вкара само два гола.

Gulliver/GettyImages
38 снимки

През първата част треньорът Ханзи Флик направи две принудителни смени. Леон Горецка и Никлас Зюле напуснаха терена. След края на срещата наставникът потвърди, че двамата са с мускулни травми.

Сега „Bild“ твърди, че нито един от двамата няма да бъде готов за реванша с парижани следващата седмица. Ако това е факт, то ще бъде пореден удар по Флик, който в момента разполага с много ограничен брой от футболисти.

Вече стана ясно, че Левандовски няма да бъде готов за визитата в Париж, а същото се отнася и за Гнабри, чиято карантина няма да бъде изтекла.