Мениджърът на Челси Антонио Конте призова за търпение към представянето на Алваро Мората.

„Това е първият пълен сезон на Мората. В Ювентус и Реал Мадрид той предимно бе резерва и очакваше своите възможности. Ние трябва да бъдем търпеливи и със спокойствие. Той има много добра перспектива с Челси“, коментира Конте.

„Очаквам моите футболистите да имат същото усещане към мача, каквото имам и аз. Нормално е всички да бъдем емоционални, тъй като ни предстои мач с невероятни характеристики“, добави италианецът.

„Трябва да покажем огромна борбеност и характер. Нямам никакви съмнения, че предстоящият двубой ще е коренно различен от този на „Стамфорд Бридж“. Просто сме длъжни да подходим много внимателно и да бъдем пределно концентрирани, защото се изправяме срещу един от най-добрите отбори в света, заяви Конте.

Фабрегас: Фактът, че играем срещу Барса, ме мотивира още повече

"Мисля, че изиграхме много добър двубой, почти перфектен дори, но в края допуснахме да ни изравнят. Всички трябва да са наясно, че няма да ни е никак лесно, но от друга страна сме длъжни да намерим най-правилния подход за срещата. Най-добрият начин, за да го постигнем, е като разговаряме с играчите и заедно да открием най-добрия игрови план“, допълни още италианският специалист.

Уилиан: Меси е способен да направи всичко, което поиска

Конте: Искам Иниеста да играе, той е гений