Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира тегленият по-рано днес жребий за групите на Шампионската лига. „Червените“ попаднаха в група C заедно с отброите на Пари Сен Жермен, Наполи и Цървена звезда.

„За да бъда 100% честен, не съм желал някакви групи или нещо подобно. Очаквах трудна група, имаме трудна група, но това е Шампионската лига. ПСЖ е един от най-вълнуващите тимове в света. МИсля, че тяхната цел е да спечелят турнира, така че двата мача с тях ще бъдат интересни. Победихме Наполи преди сезона, но няма нужда да казвам, че това ще бъдат коренно различи предизвикателства“, сподели германския специалист.

„Гостувал съм на Наполи с отбора на Дортмунд и знам каква е атмосферата там. Именно там ме наказаха. Определено мога да се представя по-добре. Цървена звезда ги гледах миналата вечер. Класираха се и ще бъде много, много нажежена атмосфера, сигурен съм. Това е са нещата, това е групата и аз съм окей с това, продължи той.

„Шампионската лига е най-голямата клубна надпревара в света, така че е нормално да бъде трудно. Не можем да очакваме да имаме лесна група. Важно и интересно е да гледаш жребия, но в крайна сметка не можеш да повлияеш върху него. Нашето влияние трябва да започне сега, защото можем да се готвим и да гледаме техни мачове“, сподели още Юрген Клоп.