Юрген Клоп бе доволен от вчерашната победа на Ливърпул с 2:0 над Наполи в Шампионската лига. Германският специалист отдаде заслуженото на италианския гранд, като отличи Кваратцехиля и даде информация за състоянието на Джеймс Милнър, който бе заменен принудително секунди след началото на втората част.

"Ние сме Ливърпул. Топ отбор. Никой не е забравил какво направихме миналата година, но сега това не е важно. Днес показахме всичко. Демонстрирахме наченки на добър футбол. В дефанзивен план - наистина високо ниво. Наполи са истинска сила, но момчетата изиграха добър мач. Не знам колко ще отсъства Джеймс Милнър. Сега изглеждаше добре, но трябва да направим допълнителни прегледи.

Кварацхелия е добър играч. Наистина е труден за опазване. Бърз е. Когато има предимство за първото движение, него вече го няма. Може да влиза и навътре, и навън. Той е под пара и не се ядоса, харесвам го. Системата 4-3-3 е тази, която използваме най-често и ни е най-позната. Трябваше да променим някой неща. Дарвин влезна и офанзивно няма проблем, но дефанзивно трябва да работи повече", сподели треньорът на Ливърпул.

Следваща среща на "мърсисайдци" е в неделя, когато гостуват на Тотнъм във Висшата лига.