Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп бе гневен след бързото интервю с журналист след края на срещата с Атлетико Мадрид в Шампионска лига. Германецът предупреди репортера да не го счита за идиот, след като му зададе въпрос заради драмата с ръкостискането с Диего Симеоне.

Ливърпул спечели с 3:2 визитата си на „Уанда Метрополитано” и вече е с единия крак в осминафиналите от надпреварата, а след края на срещата наставникът на Атлети побърза да се прибере в съблекалнята и не поздрави германския си колега.

Gulliver/GettyImages
86 снимки

След края на мача Клоп опита да потуши историята, казвайки, че двамата ще се поздравят на „Анфийлд”, но бе подразнен от въпроса на журналиста.

„Ситуацията е ясна, исках да се поздравим, а той не желаеше. Неговата реакция със сигурност не беше правилна, моята също в този момент”, каза той пред BT Sport.

„Двамата сме емоционални хора и ще се поздравим следващия път. Нищо не се е случило. Той беше нервен на играта, не на мен”.

След това испански репортер попита Клоп защо е нервен, а той отговори: „Защо да съм нервен? Не съм идиот, какъвто се опитвате да ме изкарате. Не съм бил гневен. Искает да направите история от това, което не е хубаво. Той е емоционален, аз също, а вие не сте добър човек, защото искате да извадите заглавие за това. Казахте, че съм ядосан, а аз не съм. Сега съм заради вашият въпрос, стига”, каза Клоп, след което напусна мястото си за интервю.