Добри новини получи мениджърът на Арсенал Арсен Венгер в навечерието на мача с Лудогорец в Шампионската лига. Само след седмица двата тима се срещат на "Емирейтс" в Лондон, а в състава на "артилеристите" се завръщат две основни фигури. 

Това са уелският национал Аарън Рамзи и френският ас Франсис Коклен. Двамата лекуваха травми, но днес се завърнаха за първи път в тренировъчния процес на "артилеристите" и до седмица ще са напълно готови за игра. 

Рамзи направи страхотно Европейско първенство, но прибърза с включването си в игра за "топчиите" в началото на сезона и се контузи още в първото си появяване за тях. Надеждата на Венгер беше да го ползва още срещу Суонси този уикенд, но няма да прибързва и ще му даде още малко време да навакса физическото си изоставане. 

По подобен начин се развиха нещата и за Коклен, който се контузи в коляното преди три седмици, но вече е на линия и също може да се появи на терена срещу Лудогорец. Същото се отнася и за Санти Касорла, така че лондончани ще са в почти пълен състав срещу българския първенец.