Спортният директор на Борусия Дортмунд - Себастиан Кел, призна, че предстоящия мач с Пари Сен Жермен няма нищо общо със срещите на тима от Вестфалия от вътрешния шампионат. Двата отбора стартират кампанията си в групите на Шампионска лига през тази седмица, а Дортмунд гостува в Париж.

"В момента те са на пето място във временното класиране в Лига 1, но това място не им подхожда. Вярвам, че ПСЖ отново ще се състезава за титлата. Инвестираха отново през лятото и знаем какво ни чака утре. Ние ще опитаме да вземем нещо от двубоя", коментира Кел преди заминаването на Борусия за Париж, цитиран от официалния сайт на германския вицешампион.

"Трябва да сме напълно готови, защото ще се изправим срещу тримата най-бързи нападатели в света - Мбапе, Дембеле и Коло Муани. Ще опитаме да им оставим малко пространства и трябва да сме много добре организирани в защита. Мисля, че утре всичко е възможно. Ние коментирахме представянето си в последните мачове и обърнахме внимание на критичните аспекти, но видяхме и позитивни неща", добави Кел.

 

По повод новото попълнение в състава Никлас Фюлкруг, шефът на клуба заяви: "Той определено направи крачка напред, особено и заради игровото време, което имаше в мача през уикенда. Но да не забравяме, че той почти не тренира в паузата заради националните отбори. Имаме няколко опции, а решението ще го вземе треньорът."