Старши треньорът на Наполи Карло Анчелоти заяви след равенството 1:1 при домакинството на Пари Сен Жермен от Шампионска лига, че групата не може да бъде по-балансирана.

„Опитах се да модифицирам нашата игра през второто полувреме, защото през първото им позволихме да контролират темпото твърде много. През втората част подложихме техните халфове на много по-голямо напрежение и нещата се подобриха значително“, коментира Карло Анчелоти.

„Ние играхме на много високо ниво за 20 минути, след което си платихме за това. В края предпочетохме да контролираме ситуацията, отколкото да атакуваме“, добави треньорът на Наполи.

„Двете равенства с ПСЖ са позитивни, защото имаме малко предимство. Ако трябва да бъда честен, ние не очаквахме Ливърпул да загуби в Белград. Сега и Цървена звезда се намеси в борбата. Групата не може да бъде по-балансирана“, продължи той.

„Загубата на Ливърпул наистина е неочаквана, още повече след загубата на Цървена звезда с 1:6 в Париж. Ще бъде много трудно до края в групата.“

„Буфон познава Инсиние много добре, но и Инсиние познава Буфон също така…Буфон демонстрира страхотна форма тази вечер. Аз видях много стари приятели, но моите бивши футболисти винаги ме наказват. Последният път бе Ди Мария, сега Бернат. Той никога не бе вкарвал през своя живот, но уцели момента.“

„Ние се опитахме да пресираме високо и това означаваше, че в такъв случай Фабиан Руис или Хосе Кайехон трябваше да излиза като нападател и се отваряха празни пространства в зони, където ние не искахме. През първото полувреме не искахме да даваме пространство на Неймар. След това не искахме да даваме такова и на Мбапе“, каза още Карло Анчелоти.